Pisarniški stoli v dnevni sobi

Pisarniški stoli v dnevni sobi

Saj veste, da so danes računalniki prevladali in skoraj ni nobene hiše kjer ga ne bi bilo. Mi smo ga imeli v dnevni sobi in tako spadajo zraven tudi pisarniški stoli. Sprva nam je to bilo všeč, ker smo radi skupaj in tako smo bili neprestano skupaj, tudi ko je bilo potrebno kaj nujnega narediti na računalniku, ali pa je hčera igrala igrice na njemu. Tako lahko rečemo, da kar veliko mesta zasedejo pisarniški stoli v dnevni sobi, čeprav tega ne pričakujemo. Ko smo ga kupovali smo gledali na kvaliteto in tudi na to, da bo lep, ker pa imajo vsi koleščki, sploh nismo pomislili, da nam bo še kako žal, da smo se odločili, da bo računalnik v dnevni sobi.

Na začetku ni bilo nič videti, kasneje pa sem začela opažati lise, seveda sem spoznala, da pisarniški stoli seveda puščajo lise za seboj, tako, ko smo se z njim vozili sem ter tja, ker smo imeli v dnevni laminat in ne ploščic, se je to kmalu poznalo. Kako sem bila jezna, ko sem šla pomivat tla in je bilo vedno več črtic, nisem mogla več zdržati in hotela sem, da gre računalnik in pisarniški stol iz dnevne sobe. Vendar škoda je bila že narejena. Kako nismo tega predvidevali prej, sedaj imam uničen laminat na enem koncu dnevne, ker to seveda pisarniški stoli naredijo. Sprva sem mislila, da se ne vidi tako, sedaj ko pa smo vse odstranili, pa sem videla, da je laminat kar precej uničen, marsikdo ko pride na obisk vidi te lise, najbolj pa motijo mene.

Kako nisem predvidevala tega še danes ne vem in zakaj nisem vedela, da pisarniški stoli ne sodijo v dnevno sobo, res ne razumem. No sedaj imamo računalnik in pisarniški stol v otroški sobi in nočem ga niti videt več v dnevni sobi. Lise katere naredijo pisarniški stoli v dnevni pa sem prekrila z enim malim simpatičnim tepihom.