Optika, ki izdeluje sončna očala z dioptrijo

Optika, ki izdeluje sončna očala z dioptrijo

Vsi vemo, kako zoprno je, ko posije močno sonce, mi pa nimamo očal, kako je šele ljudem, ki nosijo navadna očala z dioptrijo in ko želijo sončna očala imajo navadna ali pa si naredijo z dioptrijo. Kje v Sloveniji delajo ukrivljena sončna očala z dioptrijo, ali je to optika Lucija, v Ljubljani, Celju, Mariboru. Res je, da optike delajo sončna očala z dioptrijo, malo pa je takih, ki delajo okrivljena sončna očala in imajo dioptrijo. Vsekakor je izdelava le teh veliko težja in optika Lucija takšna očala izdeluje. Takšna očala v kombinaciji dioptrije in sončnih očal mora zagotoviti zaščito pred bleščanjem in hkrati tudi jasen pogled, ostrino vida in kontrast.

Če želite ravna sončna očala z dioptrijo jih optika Lucija ima, nima pa zakrivljenih, ki so namenjena predvsem športnim dejavnostim. To so novejša očala, ki so v tujini že kar nekaj let, pri nas pa šele zapolnjujejo trg in vedno več optik jih izdeluje. Čez nekaj let bodo naša stalnica in vsaka optika, ki se ukvarja z dioptrijo bo že takšna očala imela, sedaj pa se najdejo le v parih optikah in žal optika Lucija teh očal nima, ima pa ogromno drugih in če ste brez dioptrije se vam slapa obiskati optiko Lucija, ker sledijo modnim trendom in ne bodo vas pustili razočarane za novo kolekcijo očal 2018.

Tako boste zablesteli z novimi modnimi očali.

Le še nasvet, da strošek ne bo prevelik, če bost naročevali sončna očala z dioptrijo, je dobro narediti ponovni pregled vida in ne delati novih očal na podlagi starih izvidov, ker optika Lucija nima zakrivljenih sončnih očal z dioptrijo si lahko izberete ravna modna sončna očala.

Vsak človek, ki ima dioptrijo bi moral imeti tudi sončna očala z dioptrijo, saj je svetloba še kako lahko moteča, ko sedemo za volan, ali smo direktno izpostavljeni sončnim žarkom. Obiščite nas tudi optika Lucija vam lahko ponudi marsikatera očala, z katerimi boste odšli zadovoljni.