Nike AirJordan predstavlja veliko večino moje kolekcije čevljev

Nike AirJordan predstavlja veliko večino moje kolekcije čevljev

Že kar nekaj let sem zelo velik navdušenec nad raznimi čevlji, ter se je tako to moje navdušenje že razvilo v kar lepo zbirko čevljev, ki jih imam doma. Tako pa se je vse to, torej ta moja kolekcija, začela nabirati, ko sem prišel v srednjo šolo. Takrat sem začel dajati veliko več poudarka na to, kar nosim, saj sem se začel nekoliko bolj rihtati, saj sem zamenjal svoje družbeno okolje.

No tako pa je moja kolekcija čevljev večinoma znamke Nike. To pa zato, ker so mi Nike čevlji nekako najbolj všeč, saj mi je njihov design zelo zanimiv. Če pa pogledam svojo celotno kolekcijo, pa lahko hitro opazim, da se v njej najde ogromno čevljev AirJordan, kateri so mi tako očitno zelo všeč.

Tako pa sem si skozi leta res kupil kar nekaj čevljev AirJordan, tako da ti sedaj zelo lepo krasijo mojo kolekcijo, ter jo bogatijo s svojim izgledom. Med vsemi pari čevljev, ki jih imam, pa imam tudi en model AirJordan, ki so bili zelo redki, ter jih je bilo zelo težko dobiti, kar pa pomeni, da je njihova cena zelo visoka in zgolj še raste. Tako pa teh čevljev nočem nositi kaj dosti, saj bi jih lahko čez nekaj let lahko prodal, kjer pa bi lahko dobil kar nekaj denarja za njih.

No poleg takšnih posebnih in redkih modelov čevljev, pa imam v svoji kolekciji tudi mnogo bolj navadnih AirJordan čevljev, katere pa najraje nosim v svojem vsakodnevnem življenju. Tako pa so mi med vsemi, ki jih imam, Nike AirJordan retro, še najbolj všeč, saj so zelo preprosti in imajo zelo lepe barvne kombinacije, tako da so ti najboljši za vsakodnevno nošnjo. 

No tako pa mi je ta moja kolekcija zelo všeč, saj lahko sedaj za vsak moj stil kombiniram kakšne čevlje, kjer pa seveda preferiram AirJordan.

Nike AirJordan predstavlja veliko večino moje kolekcije čevljev