Pravilno izbrano milo za obraz glede na tip kože

Pravilno izbrano milo za obraz glede na tip kože

Če želimo svoji koži kar se da najboljše, potem se moramo zavedati, da moramo kupovati izdelke, ki so namenjeni vašemu tipu kože. Poznate vaš tip kože? Sama sem bila presenečena, ko smo se na zabavi prijateljice pogovarjale in sem videla, da jih veliko ne ve, kakšen tip kože imajo. Sledilo je vprašanje, kako si lahko kupujejo kreme, losione, serume, milo za obraz, če ne vedo, kakšen tip kože imajo. 

Povedale so, da kupijo izdelke, ki se njim zdijo prve, gledajo pa na to, da kožo nahranijo in navlažijo. Potem takem na tip kože ne gledajo. To pa je narobe. Vsaka ženska bi morala vedeti kakšen tip kože ima in šele potem kupiti izdelke za nego kože. 

Pravilno izbrano milo za obraz glede na tip kože

Sama imam mastno kožo in tokrat sem se odločila, da bom našla milo za obraz, ki je naravno in namenjeno mastni koži. Pa sem ga našla preko spleta. 

Cilj mi je bil, da mi odstrani odvečno kožo iz por in tako se mi ne bodo tako pogosto pojavljale akne. Moje milo je sestavljeno iz zelišč, gline in oglja. Takoj sem vedela, da je to pravo milo za obraz zame. Moja koža je bila res mastna in temu sem hotela narediti konec. Vsak dan sem na obrazu videla samo mozolje in akne. Tega sem bila resnično sita, ker je začelo vplivati na mojo samopodobo, kar pa ni dobro. 

Tako sem dosegla, da milo za obraz ne samo, da očisti mojo kože, ampak na mojo kožo deluje blagodejno in vzpodbuja njeno obnavljanje. Moja koža je danes lepša in videti bolj zdrava. Seveda je manj aken, na kar sem ponosna. Če si takrat ne bi izbrala pravega mila, potem bi še danes imela veliko aken. Tako pa danes vem, da pravilno izbrana kozmetika za nego obraza še kako vpliva na naš videz kože. 

Nikar ne kupujte na pamet, da boste poskrbeli za svojo kožo, najprej se zavedajte, da vaša koža potrebuje pravilno izbrano kremo, serum ali milo za obraz.