Najboljše ure so Gucci ure

Najboljše ure so Gucci ure

Seveda, ker se nikoli ne morem zadovoljiti z uro, ki je cenejša, sem zopet našla Gucci uro, ki mi je najbolj všeč. Zelo dolgo sem iskala uro in prav nobena mi ni bila kaj preveč všeč. Pregledala sem pa toliko strani, da jih ne bi zmogla niti približno na pamet našteti. Na koncu pa se je le pojavila fotografija, ki mi je takoj padla v oči. Ura mi je bil takoj zelo všeč, kot da je bila ljubezen za prvi pogled. Ko sem pogledala ceno in videla, katera je blagovna znamka, pa sem takoj vedela, zakaj mi je ura tako zelo všeč. Saj mi je v resnici prav vse od Gucci izdelkov vedno všeč. Cena ure je bila še enkrat tolikšna, kot si jo lahko ta hip privoščim in dilema je bila zelo velika. Kaj sedaj?

Najboljše ure so Gucci ure

Vsekakor sem morala dati tisto želja na stran in se odmakniti od iskanja, ker sem imela druga obveznosti. Ampak razmišljanje o tem se ni zaključilo, Seveda, da ne. Še kar sem razmišljala o dveh možnostih. Ena je bila, da vseeno namenim toliko denarja temu in se odpovem nečemu drugemu. Druga je bila pa ta, da poiščem drugo uro, ki mi po vsej verjetnosti ne bo tako zelo všeč kakor ta Gucci ura. Res je lep namreč. Mislim, da bi me vsaka ženska razumela. 

Ni bilo druge kakor pa, da posvetim še malce časa temu, da iščem uro po nižji ceni še naprej. Namenjenih imam sto petdeset evrov in mislim, da je bolje razmišljati racionalno ta trenutek, kakor pa neracionalno. Priznam, da sem bila kar malce razočarana, da mi bo ta Gucci ura ušla in je ne bom mogla kupiti. Morda se po kakšnem naključju seveda zgodi kakšna sprememba, ki mi bo omogočila drugačno možnost, ampak ta hip zagotovo ne deluje tako. Če ne drugega vsaj vem, da je Gucci blagovna znaka, tista, ki ima popolne izdelke zame.