Bovec bo letošnja naša počitniška destinacija

Bovec bo letošnja naša počitniška destinacija

Ste si že rezervirali dopust? Ali ste človek, ki vse najde in gre na hitro. Sama se rada odločim, kam bom šla poleti in potem počasi gledam prenočišča. Tokrat sem dala pobudo za Bovec, to pa zaradi vode, hribov in čistega zraka. Tako zelo si letos želim iti na čisti zrak in Bovec to je. Sicer sem v Bovcu že bila, a če bi mi sedaj rekel, naj ga opišem ga ne znam, ker smo takrat prišli za par ur in si nisem nič zapolnila, kako vse skupaj izgleda. 

Tokrat pa želim iti v Bovec za cel teden. Nekateri mi pravijo, da ne bom imela kaj za delat in da mi bo dolgčas, jaz pa sem prepričana, da Bovec nudi več kot morje. Ne vem zakaj ljudje tako gledajo, saj na morju se samo plava in počiva, tukaj pa lahko hodiš, plavaš, imaš razne športne aktivnosti v bistvu lahko celotni dan kaj počneš. 

Vedno sem imela raje hribe kot morje, ne vem zakaj, je pa res, da sem veliko časa preživela z dedkom in babico iz gorenjske in z njima skoraj vsaki vikend obiskala kakšno planinsko kočo. Tako so mi verjetno občutki ostali in prav zato obožujem hribe in gore, predvsem zrak, kjer se da dihat. 

Tokrat nisem čakala z rezervacijo za prenočišče, želela sem si hotel z zajtrkom in večerjo, tako da se zjutraj predenj grem in zvečer ko pridem dobro najem, Bovec ima lepo ponudbo za prenočišče, moraš pa res rezervirati prej, ker vedno več ljudi prihaja v te kraje. Kdo pa nebi prišel na ta čist zrak in čisto vodo. Ko se pripelješ v Bovec te prevzame vse to, takrat začneš dihati globje in sproščeno in tako je prav, da bi Bovec imel vedno več turistov, ki ne pridejo samo za en dan, ampak ostanejo dlje, ker šele takrat čutiš te kraje.